Versatile, o divizie a Buhler Industries Inc. (TSX: BUI), este singurul producător canadian de tractoare agricole.

Fabrica din Winnipeg, Manitoba acoperă aproape 700.000 de metri pătrați, cu capacități complete de producție și asamblare și facilități complete de cercetare și dezvoltare. Versatile are, de asemenea, un loc de testare rural de 40 de acri, cu un circuit pavat de un sfert de milă și o pistă de protecție.

Versatile a fost prima companie care a produs în serie tractoare articulate cu tracțiune integrală, începând din 1966 cu D100 și G100. Aceste tractoare inovatoare au fost primitive conform standardelor moderne, cu un motor diesel cu 6 cilindri sau cu 8 cilindri pe gaz, producând 100 de cai putere. Modelele din 1966 s-au vândut cu mai puțin de 10.000 de dolari.

Locatia de 130.000 mp (12.077 mp) Willmar, MN, SUA, cumpărată de Versatile în 2010, produce linia completa de produse. Această instalație uriașă are o istorie lungă și diversă de producție a echipamentelor de aplicație datând din 1964. În cadrul locatiei, produsul este conceput, proiectat, fabricat complet și vopsit pentru eficiența unei producții de linii de asamblare cu model mixt. O gamă de produse marca King Farm sunt, de asemenea, produse pe deplin în aceeași unitate deținută de corporație. Toate produsele sunt apoi livrate în multe destinații din America de Nord și, de asemenea, exportate ca RO/RO sau containerizate în mai multe țări.

DeltaTrack

Versatile intră pe piața de însămânțare și prelucrare de precizie după ce a achiziționat Ezee-On Manufacturing din Vegreville, Alberta, cu o istorie de 20 de ani în fabricarea forajelor cu aer și a căruciorului cu aer, și mai bine de patru decenii în industria prelucrării solului. În 2013 au fost introduse noi burghie de aer independente, cu legătură mecanică și cu tehnologie ALIVE, iar noul instrument Viking pentru prelucrarea verticală a fost introdus în 2016.

Anul 2016 marcheaza in activitatea brandului VERSATILE, 50 de ani de productie fara intrerupere de tractoare 4WD.

 

timeline

Acest site foloseşte cookie-uri.

Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Citeste mai mult...

ACCEPT